Klacht melden – Huisartsenpraktijk Bakkeveen – Bakkeveen

Klacht melden

Bij onze praktijkvoering streven wij naar een open, duidelijk en prettig contact met onze patiënten. Desondanks kan het zijn dat u niet tevreden bent. In dat geval hopen wij dat u uw onvrede uitspreekt. Wellicht kan een openhartig gesprek de situatie duidelijk maken en de relatie ten goede komen.

Mocht dit onvoldoende zijn dan kunt u ook contact opnemen met: huisartsen.bakkeveen@ezorg.nl

Adviespunt Zorgbelang Fryslân

Adviespunt Zorgbelang van Zorgbelang Fryslân is een onafhankelijke, externe voorziening waar u informatie, advies en hulp kunt krijgen als u vragen en /of klachten heeft over de zorg. Adviespunt Zorgbelang Fryslan geeft informatie over organisaties in de zorg, patiënten rechten en externe klachtmogelijkheden, advies over de beste aanpak van een klacht, en hulp bij de uitvoering hiervan.

Telefoon:  058-2137138
Openingstijden: ma t/m do van 9.00-12.00 uur en van 12.45-1500 uur
E-mail:  adviespunt@zorgbelang-fryslan.nl
Website: www.zorgbelang-fryslan.nl

Voor de levering van hulpmiddelen zijn wij lid van de geschillencommissie SEMH. Bij een geschil over de hulpmiddelen kunt u bij deze commissie terecht.

SEMH
Rijnhavenkade 8
2404 HB
Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-414814
www.semh.info/klachtenengeschillen

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord